2011. május 14., szombat

Álmok és inspiráció

Imidzs, márka, logó, marketing.

Nagyon fontos, hogy mi, Tanácsadók milyen képet festünk az Oriflame-ről. Nélkülözhetetlen, hogy tisztázzuk az emberekben az Oriflame fogalmát. Hiszen a mindennapi ember a reklámok tengerében nem győzi kapkodni a fejét a növekvő kínálat és az egyre olcsóbb(!) árak mellett, melyek olykor borzalmasan silány minőséget prezentálnak. Aki egy kicsit is odafigyel magára és tudatosan választja meg, milyen termékek kerülnek a polcára, fontosak az összetevők, a mögötte álló kutatások és az ár-érték arány. 

Mi vagyunk a legfőbb reklámozói saját üzletünknek.Mi magunk alakítjuk ki az Oriflame-ről a képet az emberekben. Megjelenésünkkel és hozzáállásunkkal mind-mind hatunk az emberekre, befolyásoljuk azt a víziót, ami bennük alakult ki a cégről attól a ponttól kezdve, hogy megismerkedtek az Oriflame márkával.  Saját tapasztalatainkkal, történeteinkkel hiteles képet alkotunk a minőségről, jókedvvel és segítőkészséggel megmutathatjuk, milyen jó dolog ezzel foglalkozni és hogy mennyi mindent lehet nyerni ezzel a munkával, amit szerintem nincs, aki ne csinálna nap mint nap szívesen!

Sikeressé válni és álmokat megvalósítani... - ez az Oriflame célja.
Lényeges, hogy világosan tudjuk, mit akarunk: fejlődni, növekedni, bővülni és bővíteni.. egy jókedvű csapatban dolgozni, szépnek lenni, ezt az életstílust prezentálni és másokkal megosztani, új embereket megismerni.

Az Oriflame egy LEHETŐSÉG azoknak, akik..
  • nem ismernek lehetetlent
  • mernek tenni céljaik megvalósulásáért
És hogy mit nyerhetsz az Oriflame-mel?
- új barátokat, ismerősöket szerezhetsz
- úgy dolgozhatsz, hogy a saját főnököd vagy
- te magad osztod be az idődet
- pénzt keresel
- kifogástalan, svéd minőségű, természetes,
  tartósító- és vegyszerektől mentes kozmetikumok
  birtokába juthatsz exXxtra kedvezményekkel és
  ajándékokkal (a minőséget legjobban az tükrözi,
  hogy milliónyi allergiás ember számára jelentett
  megoldást az Oriflame)
- az egyre frissülő kínálat a folyton újuló igényeknek is megfelel
- a Wellness termékekkel a belső szépséged is felvirágoztathatod

És mi a legjobb az egészben?
Hogy csak a közeli postáig kell elmenned a csomagért. És ha nem álmodtál magadnak karriert a cégnél, csupán magánrészre rendelsz, 3000 Ft-tól már abszolút megéri. 

Webshop?
Igen. Átgondolhatod, olvashatsz leírást, véleményeket a termékekről, kaphatsz el plusz akciókat. Egyszerűbb, mint lejárni a fél várost és tudatosabb is. Nem kell azonnal döntened. Kérhetsz mintát. Ha nem voltál megelégedve, visszakapod a pénzed. 100% garancia! Ugye elég modern ahhoz, hogy megérjen egy próbát?

Mersz nagyot álmodni?
Ha vannak céljaid és hiszel bennük, előbb-utóbb el is éred azokat. Szponzorként azon leszek majd, hogy minél inkább segítsem a karriered, az üzletedet az Oriflame-nél. Tréningek, módszerek, jókedv, új emberek.
Merj önmagad lenni!

Segítség kell?
Az Oriflame-mel, rendeléssel, belépéssel kapcsolatos bárminemű lehetőségekről érdeklődj nálam! Bármiben szívesen segítek!

2 megjegyzés: